Abonamentul de Conferințe de la Evensys -promisiunea că ne vom revedea offlinelectură de 2 minute 0

La începutul anului, Doza avea un calendar frumos colorat, într-un excel, în care adunasem bucuroase zeci de conferințe și evenimente dedicate industriei de marcom din toată țara. Ne făceam planuri, le împărțeam între noi și ne entuziasmam pe măsură ce se apropia câte unul. Era o ocazie să aflăm informații valoroase în domeniile noastre de interes și să socializăm cu profesioniști. Dar, și să ne vedem între noi, chiar dacă într-o formulă mai restrânsă. Era și modul în care gândeam că începem să scoatem, încet-încet, Doza în lume.

Noua normalitate: conferințele online

Planurile ne-au fost date peste cap odată cu apariția noului coronavirus și impunerii izolării la domiciliu. Toate evenimentele și conferințele s-au anulat. Unele s-au mutat în online. Au apărut alte noi, tot în online. Am participat la câteva și ne-am bucurat să regăsim conținut de calitate și informații utile, chiar și în format digital. Totuși, ne-a lipsit și ne lipsește interacțiunea, socializarea. Acestea nu pot fi reproduse la adevărată valoare prin întâlniri pe platforme virtuale.

Astfel, ne dorim, în continuare, să ajungem la evenimentele „offline”. Bineînțeles, când acest lucru se va putea face fără riscuri pentru toți cei implicați. Până atunci, Evensys, unul dintre cei mai vechi organizatori de evenimente din România, au lansat un produs inedit și original: Abonamentul de Conferințe. Acesta propune comunității de marketing, comunicare și digital un pachet de trei conferințe la preț de una.

Speranța că marketerii se vor reîntâlni offline

„Conferințele virtuale sunt un vis frumos. Dar un vis ce nu poate fi pus în practică ușor pe o piată neobișnuită cu evenimentele online și o piață cu un public dornic de socializare și interacțiune în public. […] Abonamentul nostru propune companiilor și agențiilor cel mai bun preț pentru o conferință serioasă în București. O conferință organizată într-o locație deosebită și cu meniul unui hotel de 5 stele inclus. De 14 ani, Evensys se bucură de un bun renume și susținerea celor mai mari companii locale sau multinaționale”, spune Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys.

Cei interesați pot plăti până la 1 septembrie un astfel de abonament. Ei beneficiază, astfel, de acces, la alegere, la trei dintre conferințele pe care Evensys le va organiza până la finalul anului 2022. Pe site-ul dedicat Abonamentului Evensys sunt propuse, în acest moment, șase conferințe relevante pentru oamenii de marketing și comunicare din companii și agenții. Toate sunt evenimente-lider pe segmentele lor: Webstock, Digital Marketing Forum, PR Forum, Influencer Marketing Conference, Digital Divas și Visualfest. Evensys lasă deschisă lista de evenimente și oferă posibilitatea participanților să aleagă orice conferință, nouă sau veche, pe care o va organiza până la finalul anului 2022.

Om de comunicare, modelat de fervoarea capitalei, socializez intens și scriu așezat. Cu un ochi pe tot ce înseamnă business și industria marcom, navighez hățișurile parenting-ului modern și pe www.andraiacob.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *