Back to Business Virtual Summit: 3 zile dedicate industriei de marcomlectură de 3 minute 1

Back to Business Virtual Summit

Organizat de Evensys, Back to Business Virtual Summit 2020 este un eveniment online de amploare, adresat comunităților de marketing și comunicare, precum și sectorului de business din România. Aceasta se va desfășura pe parcursul a trei zile – din 29 iunie până în 1 iulie. Mai mult, își va propune să ofere companiilor și agențiilor tactici noi pentru a se adapta la provocările actuale ale pieței și la schimbările de comportament ale consumatorului. 

Pentru a ne oferi o experiență cât mai asemănătoare evenimentelor offline, aceasta va include: sesiuni și prezentări ca pe scenă, întrebări din „sală” sau, mai bine zis, de acasă și de la birou. Dar și o zi cu 8 webinarii susținute de agenții de marketing de renume.

Ne bucurăm să fim parteneri media ai acestui eveniment. De abia așteptăm să vedem ce informații interesante și resurse utile vom avea pentru tine pe parcursul celor 3 zile.

Back to Business Virtual Summit va simula experiența unei conferințe offline

ZIUA 1 Back to Business Virtual Summit | Advertising, Marketing & Interactive Day | 29 iunie

Prima zi va aduce împreună specialiști recunoscuți în marketing. Aceștia vor demonstra rolul esențial pe care publicitatea, brand management-ul și digitalul îl au în recâștigarea încrederii consumatorilor și în relansarea afacerilor. Această zi se adresează brandurilor active pe piețe cu concurență mare. Dar și companiilor care și-au întrerupt activitatea și trebuie să își relanseze afacerea. În același timp, este util și pentru agențiile care au nevoie să înțeleagă mai bine așteptările consumatorului pentru a propune strategii adecvate clienților lor.

ZIUA 2 Back to Business Virtual Summit| Social Networks, Community & Public Relations Day | 30 iunie

A doua zi a evenimentului aduce o serie de prezentări susținute de practicieni în Relații Publice și social media, creatori de conținut și branduri care au comunități active. Este o zi dedicată și acelor firme care ating un public mare și au multi angajați, brandurilor active în social media. Nu e de ratat nici pentru organizațiilor de orice fel care înțeleg importanța grupurilor de oameni cu interese comune.

Dincolo de socializare, evenimentele oferă întotdeauna idei, soluții și tendințe utile participanților. Iar, în acest moment, e nevoie mai mult ca oricând de informații actuale și studii de caz relevante. La Back to Business Virtual Summit, dăm restart marketingului și comunicării.

Cristian Manafu, Managing Partner Evensys

ZIUA 3 Back to Business Virtual Summit| Online Marketing & Social Media Workshops Day | 1 iulie

Cea de-a treia zi este rezervată unei serii de webinars susținute de companii cu activitate recunoscută în marketing. Acestea se adresează, în pricipal, companiilor implicate în comerțul online. Dar, sunt utile și brandurilor care fac legătura directă între social media și vânzări și firmelor care vor să își optimizeze bugetul de marketing digital în această perioadă.

Lista întreagă cu speakerii de renume prezenți la eveniment o găsiți aici.

Participarea la Back to Business Virtual Summit este gratuită, iar înscrierile se pot face pe www.virtualsummit.ro.

Citește aici câteva idei despre cum ar trebui să-și adapteze companiile comunicarea în noul context.

Om de comunicare, modelat de fervoarea capitalei, socializez intens și scriu așezat. Cu un ochi pe tot ce înseamnă business și industria marcom, navighez hățișurile parenting-ului modern și pe www.andraiacob.ro.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *