Dacă:

  • ești un fast and curious learner și vrei să dai mai departe informații interesante din domeniul marcom sub formă de articole cool? Atunci, dă-ne un semn și te publicăm! 
  • ești o agenție de PR, advertising, social media, digital, e-commerce, SEO sau un media outlet și ai o știre interesantă? Dă-ne de veste! 
  • reprezinți un brand și știi că facem treabă bună #împreună? Suntem la un mail distanță 🙂

Sunt numeroase variante în care putem colabora. Așteptăm cu interes propunerea ta.

Parteneriate media 

Organizezi un eveniment sau ai un proiect relevant pentru industria marcom și online?

Suntem mereu interesate să ne ținem publicul la curent cu cele mai noi informații din domeniu. Povestește-ne despre proiectul tău și hai să dăm vestea mai departe.

Advertising 

Vrei să promovezi un serviciu sau un produs care consideri că s-ar potrivi cititorilor noștri?

Oferim mai multe variante de bannere și materiale publicitare, trebuie doar să ne adresezi o întrebare și găsim varianta cea mai potrivită. 

Proiecte de conținut 

Ne place să ne ajutăm cititorii cu sfaturi și informații utile. Vrem să contribuim la dezvoltarea profesioniștilor din industria noastră, dar și la creșterea unei noi generații de pasionați de marcom. 

În același timp, ne place mult să descoperim oamenii și poveștile din spatele brandurilor. Dacă ai o idee și încă nu știi cum să o materializezi, hai să discutăm cum putem să o punem în cuvinte.

Content writing 

Dacă vrei ca afacerea ta să aibă o „voce” unică, plină de personalitate, noi te putem ajuta să transmiți mai bine mesajele brandului tău.

Scriem cu ușurință orice tip de conținut, de la texte pentru website-uri, articole de blog sau conținut pentru social media la comunicate de presă, prezentări și multe altele. Află mai multe despre serviciile noastre de content writing aici.

Dă-ne un semn pe salut@dozadecomunicare.ro

Parteneriate media

world of tiktok
brandro
bestmarketing
visualfest
podfest
virtual-summit
digital divas 2
webstock_2020