Doza de Comunicare este biroul nostru virtual, unde ne întâlnim zilnic, pentru a discuta despre storytelling, PR, marketing, advertising și jurnalism. Suntem o echipă de oameni pasionați, răsfirați prin toată țara, cu chef de vorbă și un mare apetit pentru informație de calitate. Fie că suntem din București, Cluj sau Brașov, ne place să fim la curent cu tot ce mișcă în industrie, să aflăm lucruri noi și să le dăm mai departe.

Ce facem noi?

Ne-am propus să adunăm aici idei, articole, interviuri, evenimente și alte informații utile sau amuzante din zona marcom. Ne dorim să fim o sursă de inspirație, dar și de resurse utile atât pentru cei aflați la început de drum, cât și pentru profesioniștii din domeniu, indiferent de regiunea din țară în care se află.

Ia-ți doza de comunicare!

Din echipa noastră fac parte:

Andra Iacob– Om de comunicare, cu apucături de mic antreprenor, uneori mai serios decât trebuie, mă ghidez după dorința de a fi mai bun în fiecare zi. M-am modelat în fervoarea capitalei, așa că trăiesc agitat, dar scriu așezat. Cred în soluții și oportunități, nu în probleme, și mizez mereu pe empatie și emoție autentică.

Andrada Melitte– Wanderlust & Marketlust din Cluj-Napoca. Sunt un om al contrastelor. Am studii juridice, din care mi-am preluat doar principii de viață pe care le aplic zi de zi, în viața mea de content writer. Îmi place liniștea și sarcasmul. Îmi place libertatea și respectarea unor reguli clar trasate. Îmi place căldura tropicală și iernile cu castele de zăpadă. Nu vorbesc mult. Tac ca să pot să scriu.

Elena Săvulescu – un om simplu și visător din București. Mă relaxez citind. Mă reinventez prin crearea de povești. Adun energie, dansând.

Sorina Țuru -#OlteancăînBrașov. Marcom aficionada, cu experiență în social media monitoring, iubitoare de iarnă, de ceaiuri calde între mâini înghețate și discuții vulnerabile la trei dimineața. Licența în filosofie mi-a dezvoltat spiritul critic, capacitatea de analiză și sinteză, iar fake news-urile se înspăimântă când trec pe lângă mine. Cred că muzica salvează vieți iar umorul negru îți antrenează toleranța. Timpul liber mi-l petrec în căutare de rețete pentru prăjituri, cu aparatul foto în mână, căutând inspirație pentru povești sau citind literatură japoneză.

Doza de Comunicare