Marketing for good – clinica ce revitalizează businessuri aflate în impaslectură de 2 minute 1

Marketing for Good

Dacă ai un spirit antreprenorial, momentele de cumpănă au, uneori, „darul” de a te forța să te reinventezi. Desigur, poți să alegi să treci singur prin tot acest proces anevoios. Vei învăța din fiecare greșeală făcută, cu riscurile și costurile de rigoare. Dar dacă ai apela la o rețea de sprijin, care să-ți ofere idei inovatoare de business și marketing? Sau poate consultanță, pentru a te ajuta să fii chiar mai bun decât înainte?

Ți-ar prinde bine câteva idei creative, pentru strategia ta de marketing?

În acest scop, Evensys a creat platforma de know-how România, Back to Business. Aceasta reunește profesioniști care oferă idei și soluții de marketing, PR și digital adaptate la contextul actual.

Așadar, dacă ești antreprenor sau om de comunicare și ai nevoie de un imbold, pentru a găsi soluții constructive la situația fără precedent în care ne aflăm –> România, Back to Business ar putea fi pentru tine.

Sau ești în impas și ai nevoie de consultanță, prin care să-ți reinventezi afacerea?

Businessurile puternic afectate din pricina crizei actuale vor avea nevoie de un sprijin direct, mai susținut, pentru a se reinventa. Pentru astfel de situații, aceeași platformă cuprinde proiectul de consultanță Marketing for Good, realizat în colaborare cu Doza de Comunicare. Prin intermediul acestuia, micile afaceri înscrise vor primi strategii clare și personalizate din partea specialiștilor.

Business Marketing

Cum funcționează Marketing for Good?

Până în prezent, 66 de agenții de publicitate, digital marketing și PR s-au reunit prin acest program. Acestea și-au luat angajamentul de a oferi, pro bono, 2019 de ore de lucru celor care au nevoie de sprijin. De asemenea, partenerii inițiativei oferă diverse servicii de optimizare pe care micile afaceri să le poată implementa în cel mai scurt timp.

În plus, candidații au posibilitatea de a fi consiliați telefonic de către unii dintre cei mai căutați specialiști în business și marketing din România. Printre profesioniștii care oferă coaching gratuit se află Tudor Galos ConsultingRoxana Lupu, Cristian China BirtaCristian FloreaAdelina Oprea, Ionuț Radu Munteanu sau Andrei Cismaru.

Așadar, dacă ești antreprenor sau reprezinți o companie care se află în impas –> Marketing for Good ți se adresează. Înscrie-te pe www.marketingforgood.ro și oferă-ți o șansă reală de a ieși cu bine din criză.

––

Pentru mai multe idei care să te ghideze în alegerea strategiei de marketing ideale pentru tine, consultă secțiunea Inspirație a acestei pagini. Spor în toate! 🙂

Cred în puterea cuvintelor de a clădi punți între minți și suflete, dar și în forța lor distructivă, deopotrivă. O prefer și o aleg (mai mereu) pe cea dintâi. În zilele cu mult soare deasupra Timișoarei, îmi iau inima-n dinți și mă duelez cu scrisul și peallie.ro.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *