Ai un brand cool și nu mai vrei să ții secretul?

Ai ajuns în locul potrivit! Noi suntem Doza de Comunicare, o echipă de specialiști care mănâncă marketing și comunicare pe pâine. Scrisul face parte din ADN-ul nostru și jonglăm cu ușurință cu stiluri și tonalități diferite, pentru a găsi rețeta potrivită fiecărui brand în parte.

Dacă vrei ca afacerea ta să aibă o „voce” unică, plină de personalitate, iată ce putem să facem pentru tine.

Content Writing

Untitled design (16)

Ai o afacere în sfera educației, a modei sau poate în IT ori în domeniul construcțiilor și vrei să fii cunoscut ca expert în domeniul tău? Nicio problemă! Ne place să ne facem temele și să scriem conținut, dintr-o perspectivă avizată, pentru cele mai neașteptate și provocatoare domenii.

Copywriting

Untitled design (17)

Ce business nu are nevoie de texte de vânzare care să atragă atenția și să ajungă direct la țintă? Copywritingul poate fi cea mai eficientă armă din arsenalul tău de vânzări, dacă e făcut cum trebuie. Dacă vrei să dai sfoară-n țară despre brandul tău, ai ajuns unde trebuie!

Creative Writing

Untitled design (18)

În tolba noastră de unelte, păstrăm un loc aparte pentru scrierea creativă. Adorăm să creăm universuri de poveste și personaje pline de viață, care să transmită valorile companiilor în mod călduros și memorabil. Spune o poveste care să sensibilizeze și vei câștiga fani, nu doar clienți!

Ce fel de materiale putem să scriem pentru tine

Ne adaptăm cu ușurință la formate diferite și avem experiență în a scrie texte potrivite pentru:

  • Pagini de prezentare și landing pages 
  • Articole de blog adaptate pentru SEO
  • Texte pentru newslettere și e-mail marketing
  • Comunicate de presă
  • Advertoriale și texte de vânzare
  • Descrieri de produse
  • Materiale de prezentare, reviste, cataloage sau broșuri
  • Conținut, scris și vizual, pentru social media

De ce să lucrezi cu noi

Un lucru e evident: timpul e cea mai prețioasă, dar și cea mai limitată resursă pe care o avem. Dacă produsele sau serviciile tale sunt excepționale, dar par a fi cele mai bine păstrate secrete din Univers, e cazul să apelezi la specialiști. 

Scrierea de conținut presupune excelente abilități de cercetare, mii de ore de exercițiu și o atenție la detalii dusă la extremă. Toate acestea se dobândesc în timp. Echipa noastră este formată din 5 astfel de profesioniști, care au decis să-și unească forțele creative și experiențele, pentru a livra cele mai bune rezultate, de fiecare dată. 

Dacă și tu simți că putem să spunem povestea afacerii tale așa cum ar merita să fie spusă, dă-ne un semn! Astfel, te vei putea dedica afacerii tale 24/7, știind că efortul tău va fi susținut printr-o comunicare pe măsură.