Vești și povești din luna aprilielectură de 2 minute 0

Am cules pentru tine cele mai interesante vești și povești ale lunii aprilie.

Sperăm că aceste informații îți vor fi de ajutor sau cel puțin că îți vor bucura ziua?

Vești și povești

➡ Anca Ungureanu a povestit, în acest articol, despre flexibilitate, Real Time Marketing și viteză de implementare.

➡ Facebook oferă, utilizatorilor săi, posibilitatea de a-și genera propriul avatar. Acesta poate fi folosit drept sticker de reacție în comentarii. Mai multe detalii despre cum să creezi un ”minnie you” găsești aici.

Lansarea eBook-ului realizat de Oana Mădălina Vasiu care cuprinde o suită de întrebări și tehnici pe care să le urmărești pentru a-ți defini publicul țintă și avatarul. El reprezintă „kilometrul Zero al content marketingului. ”

Lansarea platformei Marketing for Good, un proiect creat de noi, în colaborare cu Evensys pe platforma Back to Business.

Marketing for Good este locul unde agențiile de PR, digital și marketing dau o mână de ajutor companiilor afectate de pandemia de coronavirus.

Așadar, dacă ești agenție, poți dona timpul și mai ales know-how-ul tău pentru a susține un business. Dacă reprezinți o companie sau ești antreprenor și nu știi ce să faci mai departe în business-ul tău, ai venit în locul potrivit.

➡ Cei de la NO.MAD TALKS au lansat Kind Market, spațiul în care freelancerii, antreprenorii și producătorii locali din România, se ”întâlnesc” pentru a face schimb de produse și de servicii, ajutându-se reciproc în această perioadă dificilă.

➡ Facebook a lansat noua reacție ”care” (grijă). În acest mod utilizatorii își pot manifesta, de la distanță, grija față de cei dragi.

Despre avocații brandului tău. Cine sunt, cum și unde îi găsești, de ce sunt importanți, ce efect au și cum faci să îi păstrezi? Răspunsurile acestor întrebări le găsești în articolul scris de Roxana Hurducaș.

Am întrebat 12 specialiști în marcom și online ce au gătit în perioada în care feed-ul nostru a fost plin de banana bread. Iată ce meniu a ieșit aici.

Românii au devenit mai activi în social media, având în vedere numărul semnificativ mai mare de postări și comentarii. Nu spunem noi asta, ci statisticile oferite de Zelist.

Facebook a implementat o funcție prin care orice persoană cu un cont activ poate cere ajutor sau poate oferi îndrumare celor afectați de COVID-19.

Nu poți vinde în social media? Sau, de fapt, poți?

Andrei Cismaru vine cu un studiu de caz concret în context de pandemie.

Elena Săvulescu, un om simplu și visător din București. Las frânturi din mine și pe https://impulselena.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *