VisualFest 2021: locul de întalnire al creatorilor de conținutlectură de 2 minute 0

visualfest

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor. Nu in ultimul rand, platformele sociale au facut un pariu pe termen lung cu continutul vizual, toate eforturile lor fiind indreptate astazi spre a oferi experiente multimedia fara repros si catre formarea si cresterea comunitatilor. Prioritatea este insa continutul vizual. Conferinta Visualfest este locul in care intalnesti brand-uri relevante din diverse zone, intri in contact cu companii si participi la activari interactive.

Participarea la Visualfest reprezinta o ocazie pentru a impartasi ultimele noutati, pentru a afla care sunt secretele celor mai activi creatori si pentru a crea noi conexiuni.

Cum se va desfasura Visualfest 2021?

Visualfest va avea loc pe 07.07.2021 si se va desfasura pe durata unei conferinte de o zi clasice, cu sesiuni, cu pauze, cu vorbitori pe scena si cu formate noi de continut, insa fara audienta in sala. Doar in fata unui public online.

Ce voi afla la eveniment?

Visualfest va aduce in prim plan subiecte actuale si de larg interes din lumea comunicarii vizuale, precum:
Visual Creation – Cum creezi continut vizual original si ce aplicatii ai la indemana
Video Production – Ce dotari tehnice trebuie sa ai in vedere cand produci clipuri video
Success Stories – Cum creeaza continut si isi pregatesc proiectele creatori apreciati de public
Content Promotion – Cum iti promovezi continutul si cum iti cresti numarul de followers
Brand Partnerships – Cum reusesti sa colaborezi cu brandurile si sa participi la campanii
Visual Trends – Ce continut atrage atentia cel mai mult acum, de la stories la tiktoks

Cine va asista la conferinta?

Evenimentul se adreseaza comunitatii pasionate de continutul vizual si propune o serie de subiecte actuale, dezbatute de cei mai indragiti lideri de opinie din mediul online. La conferinta sunt asteptati sa asiste:

  • Instagrammeri
  • Bloggeri
  • Vloggeri& YouTuberi
  • Agentii de digital marketing
  • Agentii de comunicare si PR
  • Consultanti in Social Media
  • Brand Managers
  • Marketing Directors
  • Digital Specialists

Cum pot participa la conferinta Visualfest?

Sesiunile conferintei sunt organizate exclusiv online si pot fi urmarite pe orice dispozitiv care suporta transmisiun video live, de acasa sau de la birou. De oriunde, practic. Participarea la conferinta este gratuita. Iti recomandam sa te inregistrezi in prealabil aici. Astfel vei primi pe e-mail informatiile despre eveniment, brosura cu agenda si link-ul de acces direct la sesiunile conferintei. De asemenea, te invitam sa urmaresti pagina de Facebook a conferintei si evenimentul de Facebook creat aici si fireste pe Instagram.

Om de comunicare, modelat de fervoarea capitalei, socializez intens și scriu așezat. Cu un ochi pe tot ce înseamnă business și industria marcom, navighez hățișurile parenting-ului modern și pe www.andraiacob.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *