World of Digital Summer 2021 – între comunități, conținut, job-uri și responsabilitate socialălectură de 3 minute 1

World of Digital Summer 2021

Ești curios să afli cum funcționează campaniile de Influencer Marketing și cum ai putea să fii chiar tu parte dintr-un proiect de acest gen? Crezi că a fi Influencer este un job al viitorului? Vrei să afli cum să construiești video content de impact? Care sunt provocările dar și principiile pe care se construiesc comunitățile în online? Te-ai gândit vreodată la impactul pe care îl are activitatea ta în online asupra celorlalți? Vei afla răspunsuri la toate aceste întrebări la o nouă ediție a conferinței World of Digital. Pe 12 și 13 iulie am pregătit un line-up consistent, cu invitați unul și unul, pe care abia așteptăm să îi prezentăm. 

La această ediție abordăm “the digital world” din și mai multe unghiuri, dată fiind amploarea ei și toate schimbările, devenite normă, deja. Povestim despre comportamentul nostru ca cetățeni activi ai digitalului sau creatori de conținut, în vremuri “post-relaxare”, despre mediul digital ca prelungire a gândurilor noastre, despre Influencer Marketing în 2021 dar și Influencer Marketing as a job, prin ochii unui om de HR. Ce tip de conținut mai reusește să atragă, ce poți face pentru a fi diferit în multitudinea de reclame, despre curajul pierdut și umorul palid, despre gestionarea grupurilor și comunităților mari sau limite legale și mai ales, morale. Despre toate povestim pe parcursul a două zile, câte 4 ore pe zi.

“Digitalul, în toate formele lui, a devenit extensia realității noastre. În contextul unui an dificil, digitalul a fost singurul canal care a mai permis interacțiunea, a crescut comunități iar brandurile au putut comunica cu audiențele. Trăim o nouă dimensiune a digitalului iar ediția World of Digital Summer 2021 își dorește să surprindă noile valente ale acestui mediu. De la cum s-au adaptat comunitățile și brandurile, la noul context de comunicare, la oportunități de creștere și responsabilizare a cetățenilor din digital. Este o ediție cu adevărat specială, care tratează digitalul în straturi mult mai profunde decât am făcut-o până acum.”, a declarat Laura Pîrlog, Inițiator & Organizator World of Digital

Program World of Digital Summer 2021

#Day1 – 12 IULIE

 • ?????? ??????, ??????? @??????.??? – Influencer Marketing în 2021
 • ?????? ?????? – ?????? ???? ????????? ?????? @???? – Is Influencer a new job? An HR overview; 
 • ???????? ?????, ???????? @??????, ???????? & ??? @???????? – Marketing Campaigns + Courage = Success? 
 • ???????? ?????????, ?????? ??????? ??????? – Video Content – How to;
 • ???????? ??????, ?????????? ?????????? ?????? – YouTube Tips and Tricks;
 • ????? ????????, ??-??????? & ????????? ??????? ?? @? ????? & ??????? ????????? – All about Facebook Groups & Community Management; 
 • ????????? (??????.?????????) – The story behind the signs.

#Day2 – 13 IULIE

 • ????? ?????, ???????? ??????? @?????????? ???????? ???? – Social Media – an extension of one’s own reality;
 • ??????? ??̆??? – A few lessons from a comms guy turned brand owner;
 • ???????̦?? ??? – ???? ?? ??????? ??? ????? ???????;
 • ?????? ??????? – ????? ??????? ??? ???????, ?? & ??? & ??? ????? – ???????? ??????? ??; 
 • ????????? ????? – ??????, ???????????? – Our online roles and their real impact on others; 
 • ??? ????? ?????̦?? – ??????? @???????? – What’ s arguably legitimate on Social Media; 
 • ?????? ?????̦??? – ??????? & ????????? ??????? ??????? – Best Practices on TikTok; 

Moderatorii evenimentului sunt Laura Pîrlog, Organizator World of Digital & Alex Grecu, MC, Host & Voice Over. 

Evenimentul este transmis #LIVE cu sprijinul ???????.??????, ??? ????̦??? ?????? ??? – showroom de tehnologie și pop-up events, concept pentru industriile creative.

World of Digital Summit este un eveniment powered by Lidl România.
Premium Partner: Samsung Romania, Mirinda, Glovo
Gold Partners: Gerovital
Silver Partners: Siviero Maria, Maresi, Domeniile Samburesti, Aqua Carpatica

Evenimentul este recomandat și promovat de Kiss FM, Doza de Comunicare, Social Web, PRwave, Prime Romania, HotNews.ro, Abstract News.

Dacă nu te-ai alăturat comunității noastre, te așteptăm să ne dai un LIKE, SHARE, LOVE, pe Facebook & Instagram. Pentru un boost de networking online & informații despre social media, JOIN Grup World of Instagram

__________________

World of Digital este un concept marca Creative Energy Corner!

Om de comunicare, modelat de fervoarea capitalei, socializez intens și scriu așezat. Cu un ochi pe tot ce înseamnă business și industria marcom, navighez hățișurile parenting-ului modern și pe www.andraiacob.ro.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *